Arbëri

LDK-ja kërkon që të shtunën të mbahet seanca për formimin e qeverisë

Foto: Koha
Foto: Koha
 

LDK-ja ka dorëzuar në Kuvend kërkesën për seancë të jashtëzakonshme për formimin e Qeverisë së re. Sipas shefit të Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, kërkesa është që zgjedhja e Qeverisë së re të Kosovës të mbahet të shtunën e 2 majit

“Ju njoftoj për kërkesën e LDK-së dhe deputetëve përkrahës për seancë të jashtëzakonshme për ditën e shtunë, ora 13:00, pikë e rendit të ditës do të jetë zgjedhja e Qeverisë së Kosovës”, ka konfirmuar shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi në një deklaratë para Kuvendit të Kosovës.