Arbëri

KEK-ut i kontestohet anulimi i një tenderi

Foto: Koha
Foto: Koha
 

Zyrtarët e Organit Shqyrtues të Prokurimit e kanë vlerësuar të paligjshëm anulimin e një aktiviteti të prokurimit nga ana e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) si Autoritet Kontraktues.

Të njëjtit kanë marrë vendim për ta anuluar vendimin e KEK-ut për tenderin me titull “Ndërtimi i sistemit për kthim të ujit nga liqeni në deponinë e hirit në Mirash në TCB për trajtim” dhe të njëjtin e kanë kthyer në rivlerësim, shkruan KOHA.