Arbëri

Taksisti shqiptar “që lidh” Mitrovicën e Jugut dhe të Veriut

Foto: N1
 

Nëse ndokush ka nevojë për një taksi që do ta çojë nga jugu i Mitrovicës në veri, apo nga veriu në jug, atëherë të gjitha rrugët çojnë te Veton Nimani.

Ai jeton në qytetin e ndarë, por për të nuk ka pengesa.