Arbëri

Partitë bëhen gati për zgjedhje - vlerësohet mision i pamundur me pandeminë

Për zgjedhje të jashtëzakonshme janë duke u përgatitur partitë, të cilat nuk kanë synuar të jenë pjesë e Qeverisë me mandatar të ri, Partia Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje.

Madje, kryetari i PDK-së, ka disa javë që ka nisur vizitat nëpër komunat e ndryshme, derisa ai i Vetëvendosjes ka përmendur edhe datën 14 qershor si më të favorshme për të votuar, raporton KOHA.