Arbëri

Hapja e shkollave nuk është paraparë në tri fazat e para

 

Hapja e institucioneve parashkollore dhe atyre shkollore të mbyllura më 11 mars për shkak të pandemisë Covid-19, mbetet në pikëpyetje.

Ndonëse Ministria e Shëndetësisë i ka paraparë disa masa lehtësuese, që do të realizohen në 3 faza, rikthimi në çerdhe e shkolla nuk është përcaktuar ende.