Arbëri

Stinë zgjedhjesh para vjeshtës së koronavirusit

 Stinë zgjedhjesh para vjeshtës së koronavirusit

Viti 2020 mund të jetë i përbërë prej vetëm tri stinësh: dy të koronavirusit dhe një të zgjedhjeve

1.

Sikur sivjet të jenë vetëm dy stinë që do t’i mbajmë në mend?