Arbëri

Paraburgim për dy vëllezërit për vrasjen në Lipjan, nuk përshkruhen rrethanat

 

30 ditë paraburgim u ka caktuar Gjykata Themelore në Prishtinë dy vëllezërve nga fshati Dobrajë e Madhe e Lipjanit A.B. dhe B.B të dyshuar për vrasje dhe shtytje në vrasje të A.S.

Në kërkesën e paraburgimit të Prokurorisë thuhet se “pas vlerësimit të kallëzimit, provave materiale dhe informacioneve të siguruara nga ana e Policisë, shkresave dhe provave që gjendën në lëndë, Prokuroria ka gjetur se ekziston dyshimi i bazuar se të pandehurit kanë kryer këtë vepër penale”, raporton KOHA.