Arbëri

Mot me diell sot në Kosovë

Mot me diell sot në Kosovë

Vendi ynë do të vazhdojë të mbetet nën ndikimin e fushave anticiklonike të qëndrueshme.

Kjo situatë e krijuar meteorologjike do të kushtëzoj mot me diell dhe vranësira kalimtare.