Arbëri

Kundërshtohet paralajmërimi i AAK-së se s’do të ketë vetting në gjyqësor

 

Rikthimi eventual i AAK-së në pushtet mund të anulojë procesin për verifikikim e të së kaluarës së prokurorëve dhe gjyqtarëve.

Ky ka qenë paralajmërimi për vettingun që ka dhënë në Interaktiv Selim Selimi, i nominuar për ministër të Drejtësisë në qeverinë e re që synohet të formohet.