Arbëri

Osmani mbështet veprimin e AKK-së për gjobitjen e 14 kompanive të derivateve

Osmani mbështet veprimin e AKK-së për gjobitjen e 14 kompanive të derivateve

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani priti në takim drejtuesit e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës.

Siç njofton kumtesa për media, Osmani falënderoi kryetarin e AKK-së, Valon Prestreshi për reagimin e shpejt dhe komunikimin e vazhdueshëm me qytetarët në lidhje me çështjen e rritjes së çmimeve të produkteve esenciale në treg gjatë periudhës së përballje me pandeminë Covid-19.