Arbëri

Sipas një sondazhi: Besim i ulët i qytetarëve ndaj institucioneve shtetërore e politike në Shqipëri

Sipas një sondazhi: Besim i ulët i qytetarëve ndaj institucioneve shtetërore e politike në Shqipëri
Foto: VoA

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim publikoi sot në Tiranë Sondazhin e Opinionit Publik mbi Besimin në Qeverisje.

Sondazhi zbuloi një besim të ulët dhe në rënie të qytetarëve ndaj gjithë institucioneve shtetërore e politike në vend, si dhe tek reforma në drejtësi.