Arbëri

Pensione në kohë pandemie, edhe për ata që nuk e kanë rinovuar të drejtën për to

 

Janë mbi pesë mijë persona që nuk e kanë rinovuar statusin e tyre si përfitues të skemës sociale gjatë tremujorit të parë të vitit.

Por, Ministria e Financave dhe Transfereve në muajin prill ka ekzekutuar pensionet e tyre në kuadër të Pakos Emergjente Fiskale, vlerë kjo mbi 570 mijë euro, raporton KOHA.