Arbëri

Dy pacientë me koronavirus në Kosovë janë në mjekim intensiv

Dy pacientë me koronavirus në Kosovë janë në mjekim intensiv
Foto: QKUK

Në klinikën Infektive, sot me datë 14 maj 2020, janë të shtrirë 11 raste me Covid-19.

Siç njofton QKUK-ja, 7 raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.