Arbëri

Policia dhe inspektorët sanitarë shqiptojnë edhe gjoba për ata që s’i respektojnë masat

Ditëve të fundit Policia e Kosovës është parë më shumë nëpër sheshet e Prishtinës.

Gjatë kësaj kohe ata po bëjnë kontrollet e tyre rutinore.