Arbëri

Protestë para MASHTI-t për vendimin e ministres: “Tërheqje ose dorëheqje”

Foto: Koha - Alban Bujari
Foto: Koha - Alban Bujari
 

Përfaqësues të disa organizata studentore bashkë me organizatat e shoqërisë civile, Admovere dhe ORCA, sot kanë protestuar për disa minuta para MASHTI-t pas vendimit të ministres në detyrë Hykmete Bajrami për emërimin e anëtarëve të bordit të Universitetit të Prishtinës.

Kjo pasi 2 nga 3 të emëruarit punojnë në kolegje private.