Arbëri

Institucionet e Kosovës thonë se kufiri me Shqipërinë s’mund të hapet para qershorit

 

Kufiri mes Kosovës e Shqipërisë mund të jetë i pari që do të hapet në kuadër të lehtësimit të masave kundër koronavirusit.

Sipas kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, në muajin maj vendi i tij do të hapë kufijtë për kosovarët dhe vendimi do të merret brenda pak ditësh.