Arbëri

Në Infektivë vetëm 7 pacientë me Covid-19, numri më i vogël që prej fillimit

Që nga 13 marsi kur Kosova kishte shënuar rastet e para me COVID-19, Klinika Infektive këtë të martë ka pasur numrin më të vogël të pacientëve.

Në këtë klinikë trajtimin po e vazhdojnë vetëm 7 pacientë. Mirëpo, 3 prej tyre janë në gjendje të rëndë shëndetësore dhe në mjekim intensiv.