Arbëri

Faktori ndërkombëtar kërkon nga Kuvendi të ratifikojë marrëveshjet financiare

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Faktori ndërkombëtar ka vlerësuar institucionet e Kosovës për menaxhimin efektiv të krizës së shkaktuar nga COVID-19, por edhe u ka bërë thirrje që të ratifikohen marrëveshjet ndërkombëtare financiare.

Në një deklaratë të përbashkët të Shefes së Zyrës së BE-së në Kosovë, Udhëheqësit të Misioneve të BE-së, ambasadorëve të Norvegjisë, Zvicrës e Mbretërisë së Bashkuar, Udhëheqësit të BERZH-it për Kosovën dhe Menaxherit të Zyrës së Bankës Botërore në Prishtinë, thuhet se tash rëndësi madhore është që rregullat e vendosura nga Qeveria për të parandaluar përhapjen e virusit të respektohen nga të gjithë.