Arbëri

Osmani njofton ambasadorin norvegjez se më 4 qershor Kuvendi mban seancën e radhës

 

Në një takim me ambasadorin norvegjez Jens Eerik Grondahl, kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani e ka njoftuar atë për aktivitetet aktuale të Kuvendit si dhe zhvillimet politike në vend.

Siç njofton kumtesa, Osmani ka thënë se komisionet parlamentare po punojnë me kapacitet të plotë, teksa ka bërë të ditur se me të njëjtin ritëm do të funksionojë edhe Kuvendi i Kosovës, i cili seancën e radhës do ta ketë më 4 qershor.