Arbëri

Ministrja Haxhiu e padit për shpifje Rrahim Ramën

Ministrja Haxhiu e padit për shpifje Rrahim Ramën

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e ka paditur për shpifje ish-drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Konfiskuar dhe Sekuestruar, Rrahim Ramën.

Lajmin e konfirmoi për KOHËN ministrja Haxhiu, derisa tha se me të “ballafaqohet në gjykatë”.