Arbëri

Kritikohet praktika e disa gjyqtarëve që gjatë pandemisë morën lëndët në shtëpi

 

Ndërprerja e punës së gjyqësorit si pasojë e ashpërsimit të masave të Qeverisë për parandalimin e COVID-19 ka bërë që disa gjyqtarë të gjejnë alternativa që të mos ketë ngecje dhe grumbullim të lëndëve.

Të paktën, Gjykata Themelore e Prishtinës ka lejuar gjykatësit që të marrin lëndët në shtëpi për t’i trajtuar, raporton KOHA.