Arbëri

Haxhiu: Si ka mundësi të dihet aktgjykimi pa u bërë publik nga Gjykata Kushtetuese

Haxhiu: Si ka mundësi të dihet aktgjykimi pa u bërë publik nga Gjykata Kushtetuese

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se qytetarët kanë të drejtë të zemërohen rreth asaj që po ndodh me dekretin e presidentit Hashim Thaçi, përfshirë këtu edhe Gjykatën Kushtetuese.

Ajo përmes një postimi në Facebook, ka lënë të kuptohet se vendimi i Gjykatës është marrë dhe se ai është bërë publik para se ta bëjë këtë vetë institucioni.