Arbëri

SHBA-ja pret nga Serbia zbardhjen e vrasjes së vëllezërve Bytyqi dhe të djegies së ambasadës amerikane

SHBA-ja pret nga Serbia zbardhjen e vrasjes së vëllezërve Bytyqi dhe të djegies së ambasadës amerikane

SHBA-ja pret që Serbia të zgjidhë rastin e djegies së ambasadës amerikane në Beograd dhe atë të vrasjes së vëllezërve Bytyçi, ka thënë ambasadori amerikan në Beograd, Anthony Godfrey.

Këto dy raste, kanë rënduar raportet mes Serbisë dhe Shteteve të Bashkuara, për vite me radhë.