Arbëri

Familja lehtësohet që Sevdije Kukleci nuk vdiq nga koronavirusi, kërkojnë përgjegjësi

Më shumë se një muaj pas vdekjes së një qytetareje nga Peja, raporti i autopsisë ka treguar se ajo nuk ka vdekur nga COVID-19.

Mjekët në mes të muajit prill njoftuan se Sevdije Kukleci, 38-vjeçare, ishte viktima e tetë nga koronavirusi, derisa ajo ishte transferuar në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale nga Spitali i Pejës, pas komplikimeve dhe shpërthimit të ulcerës në lukth.