Arbëri

Kushtrim Cukaj shkarkohet nga posti i sekretarit në MIE, dyshohet për “shkelje të rënda dhe të shumta”

Kushtrim Cukaj shkarkohet nga posti i sekretarit në MIE, dyshohet për “shkelje të rënda dhe të shumta”

Kushtrim Cukaj është shkarkuar nga posti i sekretarit të përgjithshëm në Ministrinë e Integrimit Evropian.

Komisioni Disiplinor ka marrë këtë vendim duke thënë se Cukaj u shkarkua për “shkelje të rënda dhe të shumta të detyrave të punës gjatë ushtrimit të funksionit të tij në këtë pozitë”.