Arbëri

Ministria e Financave thotë se Pako e rimëkëmbjes ekonomike do të jetë gati javën tjetër

Ministria e Financave thotë se Pako e rimëkëmbjes ekonomike do të jetë gati javën tjetër

Zëvendësministri i Financave dhe Transfereve, Ilir Aliu, në një intervistë për Ekonomia Online tha se Qeveria ka formuar komisionin i cili ka përgatitur plani e pakos për rimëkëmbje ekonomike.

Sipas tij, kjo pako do të realizohet përmes kredisë, granteve dhe disa subvencione.