Arbëri

Gjashtë raste të reja me koronavirus sot në Shqipëri

Gjashtë raste të reja me koronavirus sot në Shqipëri

Gjashtë raste të reja janë konfirmuar me covid-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri. Katër prej tyre janë në Tiranë dhe dy në Shkodër. Ndërkaq 6 persona janë konfirmuar të shëruar në 24 orët e fundit duke bërë kështu që 79% e të infektuarve të shërohen.

Dr. Eugena Tomini nga Instituti i Shëndetit Publik tha se kurba epidemike në Shqipëri ka qenë e butë dhe e qëndrueshme. Hetimi i thelluar epidemiologjik ka treguar luhatje ditore të rasteve në dy javët e fundit.