Arbëri

Kryeziu: Duart e ngritura të kuvendarëve të ballafaqohen me votat e qytetarëve

Kryeziu: Duart e ngritura të kuvendarëve të ballafaqohen me votat e qytetarëve

Zëdhënësi i Qeverisë në detyrë, Perparim Kryeziu, konsideron se arsyetimi se zgjedhjet nuk mund të mbahen për shkak të pandemisë, nuk qëndron.

Ai përmes një postimi në Facebook duke përmendur uljen e numrit të rasteve me Covid-19 në Kosovë, ka thënë se vetëdija dhe përvoja e organizimit të veprimtarive të ndryshme në kohë pandemie po rritet gradualisht.