Arbëri

Hahn: Ballkani Perëndimor i takon Evropës

Hahn: Ballkani Perëndimor i takon Evropës

Eurokomisioneri për Buxhetin dhe Administratën i Bashkimit Europian, Johannes Hahn, deklaroi se Ballkani Perëndimor i takon Evropës dhe përpjekjet e vendeve nga ky rajon duhet të shpërblehen.

Hahn theksoi për gazetën kroate ”Ekspres” se integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE paraqet një proces, i cili bazohet mbi merita dhe si i tillë është në interes të vërtetë për Unionin.