Arbëri

Pandemia merr kthesë të papritur në Shqipëri, 25 raste të reja e një i vdekur nga Covid-19

Pandemia merr kthesë të papritur në Shqipëri, 25 raste të reja e një i vdekur nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë ka përditësuar të dhënat e 24 orëve të fundit për rastet e infektuara me COVID-19. Drejtorja e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Mirela Cami tha se janë regjistruar 25 raste të reja, ndërsa një pacient 69-vjeçar nga Tirana ka humbur jetën duke e çuar numrin e viktimave në 33.

Deri tani numri i të infektuarve në Shqipëri ka shkuar në 1029, ndërkohë që rastet e reja janë konfirmuar në Tiranë, 24 raste, dhe në Durrës, 1 rast.