Arbëri

Haxhiu paralajmëron se Thaçi mund të paditet edhe në Gjykatën e Zvicrës

Haxhiu paralajmëron se Thaçi mund të paditet edhe në Gjykatën e Zvicrës
 

President shpifës e ka quajtur ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, presidentin e vendit Hashim Thaçi, pas deklaratave të tij të fundit rreth saj dhe familjes së saj.

Ajo ka njoftuar se familjarët e saj po konsultojnë që ta padisin Thaçin në Gjykatën e Zvicrës, derisa ajo njoftoi se sot veçse do ta padis Thaçin.