Arbëri

Austria ndihmon Kosovën me 250 mijë euro në luftën ndaj koronavirusit

Austria ndihmon Kosovën me 250 mijë euro në luftën ndaj koronavirusit
 

Austria ka ndihmuar Kosovën me 250 mijë euro për tejkalimin e pandemisë së shkaktuar nga koronavirusi, ka njoftuar Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka.

Në një postim në Facebook, Reka ka thënë se dy ministrat austriakë, ai i Jashtëm, Alexander Schallenberg dhe ajo e Evropës dhe Kushtetutës, Karoline Edstadler, në vizitën e parë në Kosovë pas shpërthimit të pandemisë, kanë “rikonfirmuar edhe mbështetjen për integrimin evropian të Kosovës”, ka njoftuar Reka.