Arbëri

Analistja gjermane Deimel vlerëson se aktgjykimi i Kushtetueses është hap i madh prapa

Analistja gjermane Deimel vlerëson se aktgjykimi i Kushtetueses është hap i madh prapa
Foto:DW

Analistja e njohur gjermane për çështje të Ballkanit, Johanna Deimel ka vlerësuar se vendimi i Gjykatës Kushtetuese është hap i madh prapa sa i takon programit ambicioz të reformave për luftë kundër korrupsionit.

“Vendimi i Gjykatës Kushtetuese paraqet hap të madh prapa të programit ambicioz të reformave për luftë kundër korrupsionit dhe kapjes së shtetit që e ka iniciuar Albin Kurti”, ka thënë Deimel për KoSSev.