Arbëri

23 raste të reja me koronavirus në Shqipëri

 

Në Shqipëri janë konfirmuar 23 raste të reja me Covid-19. Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetësisë 16 prej tyre janë në Tiranë, 2 në Mat, 2 në Lushnjë, 1 në Durrës, 1 në Librazhd dhe një në Krujë.

Në 24 orët e fundit janë testuar 21 pjesëtarë të personelit shëndetësorë dhe kanë rezultuar pozitive 2 raste.