Arbëri

Heldti pas anketës së UNDP-së: Statistikat flasin vetë

Heldti pas anketës së UNDP-së: Statistikat flasin vetë

Ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, ka reaguar pas anketës së Pulsit Publik të UNDP-së, mbështetur nga USAID-i.

Sipas anketës, është rritur kënaqshmëria te qytetarët ndaj kryeparlamentares, kryeministrit dhe Qeverisë së Kosovës, por ka rënë tek presidenti.