Arbëri

300 milionë euro për duhan kanë shpenzuar kosovarët brenda vitit

300 milionë euro për duhan kanë shpenzuar kosovarët brenda vitit

Rreth tre mijë tonë duhan, në vlerë mbi 300 milionë euro, kanë shpenzuar qytetarët e Kosovës brenda një viti. Ndërkohë, ata shprehen të pakënaqur me punën e autoriteteve përgjegjës për zbatimin e ligjit kundër konsumimit të duhanit në vendet publike.

97% e sasisë së duhanit që futet në vendin tonë, është i paketuar dhe gati për konsum, derisa importi i fletëve të duhanit është i vogël.