Arbëri

27 raste me koronavirus të hënën

27 raste me koronavirus të hënën

27 raste me koronavirus janë konfirmuar të hënën në Kosovë. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se 14 raste janë në Vushtrri, nga pesë në Podujevë dhe Fushë Kosovë dhe tri raste të reja në Mitrovicë.

Bëhet fjalë për raste kontakti, të shtrira kryesisht nëpër fshatra. Gjithsej janë testuar 172 mostra, ka njoftuar IKSHPK-ja. Në qytetin e Vushtrrisë janë katër raste të reja, kurse në fshatin Ceceli pesë raste, në Mihaliq katër raste e një në Bajskë.