Arbëri

Ushtari i FSK-së do të jetë pjesë e Akademisë Mbretërore Sandhurst

 

Ushtari Valdrin Selimi i Regjimentit të parë të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) u përzgjodh që të jetë pjesë e Akademisë Ushtarake Mbretërore Sandhurst (Royal MIlitary Academy Sandhurst).

Pjesëmarrësit e kësaj gare iu nënshtruan një seri testeve të ndryshme akademike në gjuhën angleze, testeve fizike si dhe atyre mendore.