Arbëri

Osmani kërkon shqiptim të masave ndaj deputetëve që konsumojnë duhan në Kuvend

Osmani kërkon shqiptim të masave ndaj deputetëve që konsumojnë duhan në Kuvend

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani , i është drejtuar me një letër ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj, lidhur me pirjen e duhanit në hapësirat e Kuvendit të Kosovës.

Ajo i ka kërkuar që ta angazhojë Inspektoratin për ta mbikëqyrur zbatimin e Ligjit Kundër Duhanit në Kuvendin e Kosovës, dhe të shqiptojë masa konform akteve juridike.