Arbëri

Lehtësohen masat ndaj koronavirusit, kush hyn në Kosovë nuk i nënshtrohet vetizolimit

 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se prej ditës së hënë, me datë 8 qershor, do të hiqet masa e vetizolimit për ata që hyjnë nga jashtë si dhe masa e kufizimit të lëvizjes së qytetarëve prej orës 21:00 deri në mëngjes.

Sipas Zemajt, MSH-ja bashkë me Institutin e Shëndetit Publik, ka vizituar edhe Vushtrrinë ku së fundmi pati shtim rastesh të të infektuarve, por siç tha ai, nga aktivitetet ditore, gjendja atje është stabile.