Arbëri

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

 

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër do të mbahet mbledhja e Kryesisë nga ora 11:00.

Në rend dite janë Miratimi i Procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit, dhe Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave