Arbëri

Nis gjykimi i Gjokiqit për vrasjet e shqiptarëve në Pejë

Nis gjykimi i Gjokiqit për vrasjet e shqiptarëve në Pejë
Foto: KOHA

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës është mbajtur seanca ndaj të akuzuarit për krime lufte në lagjen Kristal të Pejës, Zoran Gjokiq.

Fuad Hoxhaj dhe Lufti Hajzeri kanë dhënë dëshminë e tyre para trupit gjykues për maltretimet, vrasjet dhe plaçkitjet që kishin ndodhur në lagjen Kristal të Pejës në mars të vitit 1999, raporton KOHA.