Arbëri

BQK-ja dhe MPMS-ja pajtohen t’u mundësojnë pensionistëve tërheqjen e pensioneve përmes kartelave bankare

BQK-ja dhe MPMS-ja pajtohen t’u mundësojnë pensionistëve tërheqjen e pensioneve përmes kartelave bankare
 

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti është takuar sot me ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica.

Në këtë takim është diskutuar për lehtësimin e qasjes së pensionistëve në marrjen e pensioneve.