Arbëri

Dëshmitari e identifikon Gjokiqin si kryes të krimeve të luftës në Pejë

 

Për më shumë se një orë Fuad Hoxhaj nga Peja ka rrëfyer për përjetimet e tij gjatë luftës së fundit në Kosovë dhe momentet kur bashkë me familje ishte detyruar të braktiste shtëpinë e tij në mars të vitit 1999, në Gjykatën Themelore të Prishtinës.

Aty për krime lufte po akuzohet Zoran Gjokiqi.