Arbëri

Një i vdekur dhe 50 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Një i vdekur dhe 50 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri
 

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale tha se për 24 orët e fundit janë shënuar 50 raste të reja me Covid-19 dhe një tjetër pacient ka vdekur.

Shpërndarja gjeografike e të identifikuarve pozitivë në 24 orët e fundit është si vijon: 17 raste në Tiranë, 6 në Krujë, 5 në Lezhë, nga 4 raste në Shkodër, Durrës, Fier, 3 në Korçë, 2 raste në Vlorë dhe Elbasan dhe nga 1 rast përkatësisht në Kurbin, Mirditë dhe Sarandë.