Arbëri

Mustafa propozon shkarkimin e Vjosa Osmanit nga pozitat në LDK

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka kërkuar që të shkarkohet Vjosa Osmani nga posti i nënkryetares dhe anëtares së Kryesisë së LDK-së.

Ai në një letër drejtuar Këshillit të Përgjithshëm të partisë, ka kërkuar që Avdullah Hoti të marrë pozicionin e Osmanit, raporton KOHA.