Arbëri

Paralajmërohet mundësia e vërshimeve në Kosovë

Foto: Ilustrim
 

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit dhe Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka paralajmëruar mundësi të vërshimeve.

Përmes njoftimit në Facebook, është parashikuar që të ketë vërshime qysh sot nga ora 12:00. Rrjedha e sipërme e lumit Llap dhe zona e Prishtinës me rrethinë dhe pjesa veriore dhe lindore e Kosovës, janë atë që mund të preken.