Arbëri

Ministrja e Kulturës premton mbështetje për projektet në Pejë

 

Ministrja për Kulturë, Rini dhe Sport, Vlora Dumoshi gjatë ditë së sotme ka qëndruar në komunën e Pejës, ku ka vizituar disa nga palestrat si dhe stadiumin e qytetit.

Pas këtyre vizitave, Dumoshi u prit edhe nga kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, me ç’rast premtoi një përkrahje për të rinjtë e këtij qyteti.