Arbëri

Thaçi paralajmëron dorëheqje nëse konfirmohet aktakuza

Thaçi paralajmëron dorëheqje nëse konfirmohet aktakuza

Presidenti Hashim Thaçi ka dhënë kumtin të hënën në darkë se do ta braktisë pozitën e kreut të shtetit në rast se konfirmohet aktakuza që e bën përgjegjës për krime lufte, e ngritur nga Zyra e Prokurorit të Specializuar me seli në Hagë. False i ka kualifikuar pretendimet për të tilla krime.

“Ju siguroj edhe një herë, me drejtësinë nuk do të përballem nga kjo zyrë”, ka thënë Thaçi nëpërmjet një adresimi qytetarëve nga zyra kryesore në Presidencë. “Nëse aktakuza konfirmohet, unë menjëherë do të jap dorëheqje si president i juaji dhe do të përballem me akuzat”.