Arbëri

Moti sot në Kosovë

Moti sot në Kosovë

Kosova vazhdon të dominohet nga fusha me presion të lartë, të cilat kushtëzojnë mot më stabil, kryesisht të kthjellët dhe me diell.

Paraditen e së martës, kalimi i një fronti të ftohtë në lindje të rajonit, sjellë një rënie të lehtë të temperaturave, mirëpo vala e të nxehtit afrikan do të vazhdojë të shtrihet mbi rajon dhe do të rrisë temperaturat ndjeshëm mbi vlera mesatare.